Dags för lite uppdatering smiley

Alla kattungar, förutom Havanna (som blev kvar hos oss), har flyttat till sina nya familjer och allt har fungerat mycket bra! Vår busfia Izadora flyttade till ett par som vill testa att ställa ut henne. Kul!

Hannes ställdes ut på Alfas utställning och fick en väldigt fin bedömning. Det var två cremehanar den dagen (den andra var också en Charlie avkomma, Silky Blues El Ninjo, jättekul!). Sen blev Hannes även nominerad!! På sin första utställning smiley Grattis Hannes!!!

Kelly och Mindy har löpt, men vi avvaktar med parning. Båda ska få vila ett tag och sen vill jag gärna hitta en fin hane till dom, dvs två olika hanar som kompletterar dom. Vi har koll på några stycken.

Havanna växer och blir finare för varje vecka som går. Henne ställde jag ut första gången i Örebro 30 januari. Hon fick en bra bedömning och blev även nominerad! Hon slog ut 1 skogis, 2 maine cooner och 2 birmor, nice. Tyvärr blev det ingen röst i panelen, men vi är nöjda ändå. Det var trots allt hennes första utställning.

Charlie är i superkondition med mycket päls och har lugnat ner sig rejält sen han blev kastrerad före jul. Han är en mysfarbror, Havanna är hans favorit. Ska ställa ut honom en del i år är det tänkt.

Balou är Balou, beter sig som en tonåring, med en hel del bus… Han blev 1 år för ett par veckor sen. Jag skulle ställt ut honom i Örebro men var tvungen raka hela honom (lejonrakning) innan utställningen pga tovor som jag inte själv kunde få bort. Han väger runt 9 kg nu, har gått ner lite eftersom vi ändrat hans mat (han gick upp för mycket när han bara åt RC Kitten, som dom egentligen ska äta till 1 år). Han älskar att leka med vattenskålen, så oftast är det mer vatten runt skålen än i smiley