Som vanligt så flyger tiden förbi…december månad redan och det händer grejer smiley

Henrietta har flyttat till sin nya familj på Lidingö, allt har gått superbra! Hannes har också flyttat till sin nya familj i Norrtälje, där han fått sällskap av en birmatjej. Herkules flyttar på söndag till sin nya familj i Sollentuna, där får han också sällskap av en kattfröken. Havanna stannar kvar hos oss, hon utvecklas väldigt bra och är supermysig så jag kan inte sälja henne. Kelly är inte ett dugg intresserad av sina ungar, fräser mest när dom kommer i närheten.

Mindys lilla tös Izadora, kallad Bollen av min vän Annicka, växer och frodas. Det blev lite knas när Mindys mjölk tog slut när Iza var 2,5 vecka gammal (så hon och Mindy fick bo hos min vän Anneli, Mindys uppfödare i ett par veckor eftersom Iza behövde stödmatas och jag pga jobbet inte kunde fixa det). Tack Anneli för all hjälp!! Iza verkar få fina sockor fram och bak, kilarna är lite svåra att se fortfarande. Ögonfärgen verkar bli som pappa Charlies, dvs superblå. Hon är en tjej med attityd, en tuff liten “boll”. Mindy tar fortfarande sitt ansvar som kattmamma på största ansvar. Så fort Iza piper till, t ex om Balou är lite för hårthänt eller om Kelly fräser åt bebisen, så kommer hon farande som ett lejon.

Charlie är nu kastrerad, allt har gått bra. Nu sover vi alla på nätterna, han vankar inte omkring och letar tjejer, såå skönt! Jag ska prova ställa ut honom nästa år, får se hur det går. Han har ju varit ganska tjurig som fertil på utställningar…

Balou…ja, Balou är Balou. En supercool kille, som älskar mat. Jag vet i dagsläget inte vad han väger, men närmar sig nog 10 kg…nu är det koll på hans mat som gäller. Han busar med dom andra, har inte lugnat ner sig nåt märkvärdigt trots sin vikt. Han älskar att busa med Iza, som inte drar sig för att ge sig på honom när han minst anar det.

Just nu är det nyinförskaffade akvariet det största intresset för katterna, dom sitter och kikar på fiskarna. T o m Iza får ibland för sig att hon ska försöka fånga dom genom glaset :o)