Den 11 oktober kom lilla Izadora, Mindys bebis. Det tog ett bra tag, hon låg i säte. Mindy var lite förvirrad i början men sen gick allt bra. Hon växer och frodas, blir troligtvis blå i färgen.

Henrietta har flyttat till sin nya familj på Lidingö, allt går bra för henne där. Herkules är tingad, kommer dock bo kvar ett tag tills hans nya matte flyttat. Nu är det bara Hannes kvar, han som är så fin med superblå ögonfärg. Det vore så kul om han får nytt hem hos nån som vill ställa ut honom…Kelly börjar komma igen efter kattungarna, ska se om jag kan anmäla henne till nån utställning i vinter. Havanna, som vi ska behålla, börjar få mycket maskfärg. Hon verkar få väldigt fina markeringar, kilarna är lite svårt att se fortfarande.

Charlie börjar pälsa på sig, han ska kastreras inom kort. Sen får vi se om vi kan börja ställa ut honom i kastratklassen, om han lugnar ner sig.

Balou är huge! Vet inte vad han väger nu men snart får vi börja köra lite vikt-koll på honom. Han brukar smyga in hos kattungarna och äta upp deras mat…inte bra. Han är så cool smiley, alla som får träffa honom tycker han är störtskön.