Kattungarna är nu 2 veckor, dom växer och frodas, Kelly är en jättebra mamma. Dom väger nu från 165-240 gram. Jag tror det är 2 choklad hanar, 1 blå hona och en brun hona. Det kan bli paddor och tabbysar av dom också smiley…Ja, jag ska uppdatera hemsidan med bilder på dom närsomhelst *s*

Nu har Cassandra flyttat till Hälleforsnäs. Vi saknar henne jättemycket! Jag tror hon kommer få det superbra där, med två barn som älskar att mysa med henne.

Balou växer och växer, jag tror han väger runt 5,5 kg om inte lite mer. Min våg där hemma är inte riktigt att lita på, eller rättare sagt det är inte lätt att få honom att sitta på den smiley

Charlie och Mindy har parat sig i dagarna, får se om det tar sig denna gång. Förra gången blev hon skendräktig, annars skulle vi haft 2 kullar med kattungar nu i sommar. Men men, det är inte alltid det går som man vill…