Förra torsdagen, 23 juni, kom äntligen Kellys kattungar. Tyvärr blev det snitt, hon hade 5 st (!) i magen och blev värksvag. Veterinären tror det berodde på att hon var förstföderska och hade så många i magen så livmodern orkade inte jobb.

Allt gick bra hos veterinären, tyvärr fick vi låta en av kattungarna somna in. Han fick problem med andningen kort efter förlossningen, troligtvis pga att han låg längst in och kom därför ut sist. Dom 4 andra verkar friska och krya, äter bra, börjar gå upp ordentligt i vikt nu. Jag är lite osäker på kön men tror det är 3 tjejer och en 1 kille. Vad gäller färger så börjar en få lite brunt på öronen, dom andra är fortfarande ljusa. Kelly sköter om dom väldigt bra, hon var lite förvirrad i början men nu funkar allt bra.

Balou växer så det knakar, skulle ställa honom på vågen häromdagen och det stog ERROR på den. Maxvikt är 5 kg på vågen, hm…så det är frågan hur mycket han nu väger. Jag ställde ut honom för ett par veckor sen på Järva, han fick en bra bedömning men jag fick bassning på hans preparation, men nu vet jag hur jag ska bada honom inför nästa utställning smiley

På fredag flyttar Cassandra till Hälleforsnäs, till en av mina bästa vänner Angela och hennes 2 barn. Jag har märkt att Cassandra inte trivs i gruppen, jag tror hon saknar Apollon väldigt mycket. Hon är ibland väldigt dum mot Mindy och Kelly, dom kanske försöker klättra i rang nu när hon är kastrerad. Jag har verkligen varit i valet och kvalet om hur jag ska göra med henne…och nu när denna möjlighet dök upp att hon kunde flytta till Angela så kände jag att det säkert blir hur bra som helst. Jag tror hon kommer få mycket uppmärksamhet och kel där. Hon blir tillsvidare ensamkatt. Ev får hon en kompis senare, beror på hur hon anpassar sig.

Jag kommer uppdatera hemsidan rejält snart med bilder, m.m.