Det är med spänning vi ser fram emot Kellys kattungar, de beräknas komma om ca 3 veckor. Tyvärr är inte Mindy dräktig, jag tror hon blev skendräktig. Men Kelly blir större för varje vecka och jag har känt fosterrörelser på hennes mage smiley

Det här är ju egentligen en birmablogg men jag kommer även att skriva om Balou, vår coonis. Han är ju vår nya familjemedlem, så jag kommer ändra namnet på min blogg som inte bara innefattar mina birmor.

Balou är idag 5 månader, en stilig herre på ca 5 kg (har inte vägt honom än den här veckan, men han har gått mer i vikt sen sist jag vägde honom och då vägde han 4,5 kg). Han älskar mat, busa och vara ute på balkongen. Jag har varit ute med honom ett par gånger, sista gången tyckte han det var spännande för Charlie följde med. Charlie uppfostrar honom, har visat var man ska klösa, vilka leksaker man kan leka med, m.m. Fast ibland tycker Charlie att han är jobbig när Balou ska leka och då markerar Charlie bestämt vem som bestämmer.

Cassandra är fortfarande högsta “hönset” här hemma, trots att hon är kastrerad. Jag har märkt att hon blivit förändrad sen kastreringen, hon verkar också sakna Apollon. Hon har ingen att ty sig till, Apollon sov alltid bredvid henne och dom gillade verkligen varandra.

Vi andra saknar också Apollon, det känns fortfarande som om han sover med oss i sängen, brer ut sig och kurrar högt som han brukade göra. Men vi vet att han alltid finns med i våra hjärtan…