Hemma hos oss blir det, om allt går bra, kattungar v. 28. Mindy är dräktig smiley

Hon sover väldigt mycket, äter mycket och är inte alls lika social som hon brukar vara. Hon är ganska sur mest hela tiden, det har hon nog ärvt av sin mamma Zemlan.

Kelly är också parad, om det går som det ska, så blir det kattungar igen två veckor efter att Mindy fått sina smiley. På henne har jag inte märkt nån skillnad ännu. Dag 21 har ännu inte passerat…

Annars är det full rulle hemma med Balou som är en riktig buskille. Det märks att det var ett tag sen man hade en kattunge hemma. Jag vägde honom förra fredagen och vågen stannade på 3,1 kg. Tror han gått upp några hundra gram sen dess! Han blir nog en stor kisse. Det är en viss skillnad på honom och dom birmakattungar som vi haft. Han är mer envis och kräver mer uppmärksamhet. Jag har fått höra att MCO kattungar beter sig som schäfervalpar, dom behöver en fast hand. Det kan jag tänka mig, för han kommer bli stor och då måste man från början få honom att inse att jag är flockledaren. Han har lite roliga grejer för sig, som t ex när han är uttråkad så suckar han högt, han kurrar högst av alla mina katter, han gillar vatten (speciellt golvbrunnen i badrummet är rolig), han försöker få igång alla katter hemma genom att smyga på dom och sen i obevakat ögonblick daskar han till den andra katten. Inte så uppskattat om man säger så. Speciellt Mindy och Kelly blir väldigt sura på honom. Men men, han lär sig nog att undvika dom.

Han ska få följa med till NERK-utställningen nu på lördag i Örebro, han ska inte ställas ut utan ska med som sällskapskatt. Det är lika bra börja vänja honom vid att åka bil, bo på hotell och vara med på utställning.

Charlie däremot ska vi ställa ut på lördag, ska bli spännande se om han fortfarande beter sig som en sur gubbe.